Observatoria Bloggportal

En egen bloggportal har nu startats och vi söker efter intressanta bloggare som vill dela med sig av sina erfarenheter och tankar kring andlighet, personlig utveckling, hälsa och annat som är av stort värde. Än så länge finns endast en sida på Facebook där våra bloggare delar sina blogginlägg, men en webbsida är på gång, där bild och presentation av varje bloggare kommer finnas. Tillsammans ska vi bygga upp en inspirerande bloggportal, och strävan är naturligtvis att få så många läsare som möjligt. Är du intresserad av att börja blogga? Tveka inte att höra av dig. Är du bara intresserad av att följa med och läsa? Välkommen i så fall till Observatoria Bloggportal.

Klicka här: Observatoria Bloggportal

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *